Tenyészet

Üdvözlünk a Sacramento Equestrian Center Tenyészetében!

Az oldalon a kizárólagosan angol telivér lovakkal fogunk foglalkozni, azonban velük a legkülönfélébb módon. Mostanság a Gportalon külön fajtákra szakosodott tenyészetek is vannak, így a miénk is ehhez lesz hasonló, ám eltér majd bizonyos pontokban attól.

 

 

Tenyészmének
Jelenleg 30 aktív fedezőmént találtok.


Tovább a lovakhoz >>
Tenyészkancák
Jelenleg 18 aktív tenyészthető kancát találtok.


Tovább a lovakhoz >>


 

 

Szabályzat tenyésztéshez:
▶ A fedeztetés akkor lesz kiírva, ha már levontátok az árát.
▶ 
A csikók születésének ideje körülbelül egy hónap.

Két hét áll rendelkezésetekre, hogy elvigyétek a csikót! Abban az esetben, ha ez nem történik meg, akkor az árvák közé kerülnek, ahonnan bárikor elvihetőek lesznek, bárki számára.
▶ MINDKÉT szülő itteni (beiratott) kell legyen.
▶ A csikók mindenképpen kapnak felnőttkori képet, ám ehhez 15 eredménnyel kell rendelkezzen, hogy kiadjuk ezt neked.
▶ A csikót / felnőtté vált lovat az oldal visszaveheti, ha azt nem neveled megfelelően.
▶ Eladásról MINDEN ESETBEN értesíts minket, hogy nyomon tudjuk követni a leszármazottakat.
▶ Reálisan gondolkozzunk, tehát lehet elvetélés, de ikerszületés is (habár ez ritka).
A csikód nevét a leírt kikötések alapján add meg, tehát mindig olvasd el mi a kikötés.

Ha a fedeztetési ár több, mint 300.000 lp-re jönne ki, csak a drágábbik ló tenyésztési árát kell kifizetni, KIVÉVE, ha az egyik ló a saját tulajdonodban van és a másik akivel tenyésztenél drágább, mint 300.000.. akkor sajnos nincs mese
Ha bekerül a lovad a 4 ajánlott közé, az megdobja a fedeztetési árát + 10%-kal, de ez csak addig tart amíg bentmarad az ajánlottak között!
 

 

Fedeztetés

 

Kötelező orvosi vizsgálat:
Fedeztetés után lesz egy kötelező jellegű vizsgálat, amin meg KELL jelenned. Erre a csikó születése előtt 5-7 napon belül tudtok jelentkezni (értesítünk is) és itt, ha szeretnéd megtudhatod a születendő csikó nemét is (nem kötelező, ha nem szeretnéd az adatlapon jelezheted).

 

Orvosi vizsgálat

 

Szabályzat beíratáshoz:
A lovad akár mén, akár kanca minimum 25eredménnyel kell rendelkezzen (csikóerik nem számítanak).
Mi állítjuk be a lovad fedeztetésének árát. Ha esetleg érdekel mi alapján kalkulálunk, kérésre megmutatjuk a saját találmányos díjazási táblázatunkat (csak azoknak akik tenyésztenek is vagy regisztrálják a lovukat tenyészlónak).
Évente 10 lovat írathattok be, egész egyszerűen azért, mert fölösleges 20-30 lovat berakni... annak nagy valószínűséggel legalább a fele nem is fog fedeztetni sosem (mint ahogy ez lenni szokott máshol is)

 

 

Beíratás

 

Árverés:
Évente 1-2 alkalommal megrendezzük ezt a nagyszabású, tenyésztéssel kapcsolatos eseményünket. Általunk összeválogatott, a legjobb vérvonalú lovak csikóit fogjuk felvezettetni előttetek. Ezekre a csikókra nem kell majd várni, hogy megszülessenek csak licitálni kell, mint az életben is és a licit végeztével a legtöbbet ígérő viheti !! (természetesen a későbbiekben ezekhez a csikókhoz is szolgáltatunk felnőtt kori képeket)

 

Marvelous Saratoga
Előre látható zárás: 2018. 09. 01.
változhat

 

 Megszületett csikók 
Boxlink leadása
Felnőttkori kép kérése

Adatmódosítás

 

 
navigáció

 Hirdetőkönyv ● Versenypark  Istállók 
● Telivér tenyészet  UNIQUE Shop 


admin & design: Tina
ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
elérhetőség: [facebook] [email]

[hírek] [login]
 

 
chat

Felesleges hírdetések törölve, szerzőjük bannolva lesz!


 

 
fedeztetések

Itt láthatjátok az aktuális tenyésztéseinket.

 
Immortal Black × B. Poison
Orvosi vizsgálat: 18. 09. 24.
Ellés várható időpontja: 09. 29.
Csikó tulajdonosa: Csillag69412

______________________

 
Bald Eagle × Gold Eclipse
MEGSZÜLETETT

 
Extreme H. y H.
 × Grupie Doll
MEGSZÜLETETT!

 
Bahamian B. × Tiggy Wiggy
MEGSZÜLETETT!

 

 
Waffenrock × Wild Child
MEGSZÜLETETT!

 


W. Wolf of Deep × B. Poison

MEGSZÜLETETT!

 

 
B. Bounty × Tiggy Wiggy
MEGSZÜLETETT!

 

  
P.'s Jericho × A. Bijou
MEGSZÜLETETT!

 

 
P.'s Jericho × D. of R.'s Point
MEGSZÜLETTEK!

 

 
D. La Rotta × C. Leona

MEGSZÜLETETT!

 

https://i.imgur.com/q8hEhIg.jpg
M. d'Oro × B. Poison
MEGSZÜLETETT!

 

  
Waffenrock × Wild Child
MEGSZÜLETETT!

 

https://i.imgur.com/q8hEhIg.jpg
M. d'Oro × P. Angel

MEGSZÜLETETT!

 


W. Chocolate × A. Bijou

MEGSZÜLETETT!

 


Scenic Blast × Tiggy Wiggy
MEGSZÜLETETT!

 

 
cserék

Jelentkezni tudtok a chatben!

  
  
 
 

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!