Tenyészet

Üdvözlünk a Sacramento Equestrian Center Tenyészetében!

Az oldalon a kizárólagosan angol telivér lovakkal fogunk foglalkozni, azonban velük a legkülönfélébb módon. Mostanság a Gportalon külön fajtákra szakosodott tenyészetek is vannak, így a miénk is ehhez lesz hasonló, ám eltér majd bizonyos pontokban attól.

 

 

Tenyészmének
Jelenleg 30 aktív fedezőmént találtok.


Tovább a lovakhoz >>
Tenyészkancák
Jelenleg 18 aktív tenyészthető kancát találtok.


Tovább a lovakhoz >>


 

 

Szabályzat tenyésztéshez:
▶ A fedeztetés akkor lesz kiírva, ha már levontátok az árát.
▶ 
A csikók születésének ideje körülbelül egy hónap.

Két hét áll rendelkezésetekre, hogy elvigyétek a csikót! Abban az esetben, ha ez nem történik meg, akkor az árvák közé kerülnek, ahonnan bárikor elvihetőek lesznek, bárki számára.
▶ MINDKÉT szülő itteni (beiratott) kell legyen.
▶ A csikók mindenképpen kapnak felnőttkori képet, ám ehhez 15 eredménnyel kell rendelkezzen, hogy kiadjuk ezt neked.
▶ A csikót / felnőtté vált lovat az oldal visszaveheti, ha azt nem neveled megfelelően.
▶ Eladásról MINDEN ESETBEN értesíts minket, hogy nyomon tudjuk követni a leszármazottakat.
▶ Reálisan gondolkozzunk, tehát lehet elvetélés, de ikerszületés is (habár ez ritka).
A csikód nevét a leírt kikötések alapján add meg, tehát mindig olvasd el mi a kikötés.

Ha a fedeztetési ár több, mint 300.000 lp-re jönne ki, csak a drágábbik ló tenyésztési árát kell kifizetni, KIVÉVE, ha az egyik ló a saját tulajdonodban van és a másik akivel tenyésztenél drágább, mint 300.000.. akkor sajnos nincs mese
Ha bekerül a lovad a 4 ajánlott közé, az megdobja a fedeztetési árát + 10%-kal, de ez csak addig tart amíg bentmarad az ajánlottak között!
 

 

Fedeztetés

 

Kötelező orvosi vizsgálat:
Fedeztetés után lesz egy kötelező jellegű vizsgálat, amin meg KELL jelenned. Erre a csikó születése előtt 5-7 napon belül tudtok jelentkezni (értesítünk is) és itt, ha szeretnéd megtudhatod a születendő csikó nemét is (nem kötelező, ha nem szeretnéd az adatlapon jelezheted).

 

Orvosi vizsgálat

 

Szabályzat beíratáshoz:
A lovad akár mén, akár kanca minimum 25eredménnyel kell rendelkezzen (csikóerik nem számítanak).
Mi állítjuk be a lovad fedeztetésének árát. Ha esetleg érdekel mi alapján kalkulálunk, kérésre megmutatjuk a saját találmányos díjazási táblázatunkat (csak azoknak akik tenyésztenek is vagy regisztrálják a lovukat tenyészlónak).
Évente 10 lovat írathattok be, egész egyszerűen azért, mert fölösleges 20-30 lovat berakni... annak nagy valószínűséggel legalább a fele nem is fog fedeztetni sosem (mint ahogy ez lenni szokott máshol is)

 

 

Beíratás

 

Árverés:
Évente 1-2 alkalommal megrendezzük ezt a nagyszabású, tenyésztéssel kapcsolatos eseményünket. Általunk összeválogatott, a legjobb vérvonalú lovak csikóit fogjuk felvezettetni előttetek. Ezekre a csikókra nem kell majd várni, hogy megszülessenek csak licitálni kell, mint az életben is és a licit végeztével a legtöbbet ígérő viheti !! (természetesen a későbbiekben ezekhez a csikókhoz is szolgáltatunk felnőtt kori képeket)

 

Marvelous Saratoga
Előre látható zárás: 2018. 09. 01.
változhat

 

 Megszületett csikók 
Boxlink leadása
Felnőttkori kép kérése

Adatmódosítás

 

 
navigáció

 Hirdetőkönyv ● Versenypark  Istállók 
● Telivér tenyészet  UNIQUE Shop 


admin & design: Tina
ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
elérhetőség: [facebook] [email]

[hírek] [login]
 

 
chat

Felesleges hírdetések törölve, szerzőjük bannolva lesz!


 

 
fedeztetések

Itt láthatjátok az aktuális tenyésztéseinket.S. Story
× Gruppie D.
Vizsgálat időpontja: 11. 30.
Ellés várható időpontja: 12. 12.
Csikó azonosító kódja: 017
Tulajdonos: Milka

 


W. Chocolate
× A. Bijou
Vizsgálat időpontja: ✔ kanca
Ellés várható időpontja: 11. 26.
Csikó azonosító kódja: 016
Tulajdonos: ade

 

 

______________________
 

 

 
Immortal Black × B. Poison
MESZÜLETETT


 

 
Bald Eagle × Gold Eclipse
MEGSZÜLETETT


 

 
Extreme H. y H.
 × Grupie Doll
MEGSZÜLETETT!

 

 
Bahamian B. × Tiggy Wiggy
MEGSZÜLETETT!

 

 
Waffenrock × Wild Child
MEGSZÜLETETT!

 


W. Wolf of Deep × B. Poison

MEGSZÜLETETT!

 

 
B. Bounty × Tiggy Wiggy
MEGSZÜLETETT!

 

  
P.'s Jericho × A. Bijou
MEGSZÜLETETT!

 

 
P.'s Jericho × D. of R.'s Point
MEGSZÜLETTEK!

 

 
D. La Rotta × C. Leona

MEGSZÜLETETT!

 

https://i.imgur.com/q8hEhIg.jpg
M. d'Oro × B. Poison
MEGSZÜLETETT!

 

  
Waffenrock × Wild Child
MEGSZÜLETETT!

 

https://i.imgur.com/q8hEhIg.jpg
M. d'Oro × P. Angel

MEGSZÜLETETT!

 


W. Chocolate × A. Bijou

MEGSZÜLETETT!

 


Scenic Blast × Tiggy Wiggy
MEGSZÜLETETT!

 

 
cserék

Jelentkezni tudtok a chatben!

  
  
 
 

 

 


Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu